За нас

Стартирахме с идеализъм и усмивки през 2014г. и от тогава до сега се борим за тях всеки ден. Днес Pesh. Art®ебранд за ръчно изработени обувки и аксесоари, ситуиран в България,Европа. Всяка изрботка е комбинация отмного труд и любов, вложени в продукти с уникален характер. Така гарантираме на клиентите си качество и неповторимост.

Продуктите, които предлагаме в Pesh. Art® са висококачествени, 100% естествени (обувки и аксесоари), изработени ръчно от нашия eкип.

Изделията с декорация (ръчно изработена рисунка) са уникати. Това означава, че всеки конкретен модел се изработва ръчно и има своите различия от всеки друг подобен.

Нашата основна задача е да правим клиентите си щастливи и доволни посредством качество, постоянство, отзивчивост, разбиране, усилие за задоволяване на нуждите и желанията на клиента, разнообразие, въображение и неповторимост.

За препоръки, предложения, идеи и мнения: +359 888 08 55 09 и contact@pesh.bg
Не се колебайте да ни потърсите! Ние държим на Вашето мнение.


*Всяка част от съдържанието на този сайт и продуктите в него са собственост на Pesh. Art® и не могатда бъдат репродуцирани, записвани или предавани под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без изричното писмено съгласие на Pesh. Art®.

learn