Pesh.Club

Ти си специална за нас. Нали го знаеш? :) Затова създадохме клуб, в който да се чувстваш уютно и още по- специална. Присъедини се към нас! :)

Клубът ни си има три нива- "In the Club", "VIP" и "Forever". Всяко ниво се отличава с характерна карта, която ще персонализираме за теб, когато ставаш част от клуба ни. Това означава, че на нея ще са изписани твоето име и личен идентификационен код, с който ще пазаруваш с отстъпка в сайта ни всеки път, след като се регистрираш.Твоята карта е ключът ти към множество Pesh. преференции, като по- ранен достъп до нашите промоции, трайни намаления и още много други изненади. Разбери как да станеш част от Pesh. CLUB:


Pesh. CLUB Ниво 1 - "In the Club"* - 5%

* 10% отстъпка на рождения ти ден.

За да станеш част от нашия клуб трябва да си имаш 3 (три) Pesh. артикула. Ако е така- Добре дошла! :) Всяка твоя следваща покупка е с 5% отстъпка. Приятно пазаруване!


Pesh. CLUB Ниво 2 - "VIP"* - 7%

* 10% отстъпка на рождения ти ден.

За да минеш на второ ниво в нашия клуб трябва да си се сдобила с 5 (пет) Pesh. артикула. Ако е така- Браво на теб! :) Всяка твоя следваща покупка е със 7% отстъпка. Приятно пазаруване!


Pesh. CLUB Ниво 3 - "Forever"* - 10%

* 15% отстъпка на рождения ти ден.

За да се сдобиеш стретата карта за нашия Pesh.CLUB трябва да си притежател на 10 (десет) Pesh. артикула. Ако е така- Благодарим ти, че държиш на нас, колкото ние на теб! Ще продължим да оправдаваме доверието ти.
Всяка твоя следваща покупка е с 10% отстъпка. Приятно пазаруване!

Не се колебай да се свържеш с нас, ако имаш въпроси! :)


+359 888 08 55 09
https://www.facebook.com/peshart.design


* Картата "In the Club" (Ниво 1) е безсрочна.
* Картата "VIP" (Ниво 2) е безсрочна.
* Картата "Forever" (Ниво 3) е безсрочна.

* Pesh. Art® си запазва правото на промяна по условията обвързани с членството в Pesh.® CLUB и условията, предоставени на картодържателите.
* Pesh.® CLUB важи, както при физическо, така и при онлайн пазаруване.
* При онлайн пазаруване стандартната отстъпка се начислява автоматично само ако сте регистриран потребител с активна карта. За повече информация: 0888 08 55 09.
* Отстъпка "Рожден ден" се начислява след контакт с Pesh. Team. За повече информация: 0888 08 55 09.
* Pesh. Art® и Pesh. Team не носят отговорност при липса на отстъпка, ако не предупредите, че сте картодържател при пазаруване.
*Pesh. Art® и Pesh. Team не носят отговорност при липса на отстъпка, ако не сте влязъл в профила си в сайта ни, за да пазарувате в онлайн магазина като регистриран потребител с активна карта.
* Pesh. Art® си запазва правото върху Pesh.® CLUB и всяко копиране, възпроизвеждане, промени и неспазване на правилата на Pesh.® CLUB без изричното съгласие на Pesh.® Team и Pesh. Art® са забранени.

learn