Често задавани въпроси

В следващите редове ще се опитаме да отговорим на въпросите, които най- често те вълнуват. Ако сме направили пропуск или сме оставили неяснота, моля те- не се колебай! Свържи се с нас! :)

С какво се отличават продуктите ни?

Продуктите, които се предлагат в Pesh. Art са висококачествени, ръчно изработени кожени изделия (обувки и аксесоари). Изделията с декорация (ръчно изработена рисунка) са гарантирани уникати.

Как да избера най- подходящия за мен размер?

Най- точно можете да измерите крачето си по следния начин:
Нужни са Ви лист хартия, химикал/молив, линия. Поставете босото си краче върху листа и го отпуснете напълно. Винаги мерете по- развито краче (ако сте десничар- дясното, ако сте левичар- лявото) или проблемното краче (ако има такова). Поставете по една точка или чертичка точно пред най- дългото пръстче и точно зад петичката. Не е нужно да търсите перпендикуляра между химикала и листа, НАПРОТИВ- точките/линиите, които поставяте трябва да бъдат МАКСИМАЛНО близо до крачето. След това отстъпете от листа и с помощта на линията измерете лекия диагонал между двете линии. Измереното разстояние е и нужният размер.

С цел максимален комфорт препоръчваме и измерването на широчина на крака. Тя представлява пълната обиколка на крачето в най- широката му част и може да бъде измерена чрез шивашки метър (или конец и линия).

ВАЖНО: Не добавяйте към мерките си допълнителни милиметри! Ние ще го направим при изработката на обувките Ви.:)

При несъответсвие и колебания се свържете с Екипа ни. С удоволствие ще обсъдим всяка подробност с Вас и ще съдействаме при откриването на оптимален вариант за максимален комфорт. :)


Карта подарък

Можете да поръчате карта- подарък през сайта, Facebook страницата ни или направо по телефона. Както е най- удобно за Вас.
Получената карта подарък може да бъде използвана директно в онлайн магазина ни, като стойността й се начислява върху поръчката под формата на отстъпка посредством индивидуалния код, който тя съдържа.
Можете да ползвате картата подарък още в шоурума ни, при предварително уговорено посещение или при поръчка по телефона отново, както е най- удобно за Вас.

Картата подарък НЕ може да бъде използвана при наши дистрибутори и партньори.Благодарим за разбирането!

30-дневен период за размисъл???

Имаш 30 дни на разположение да се убедиш, че това е Твоят продукт, ако не си била убедена още в началото. През тези 30 дни реши, че продуктът не ти пасва по размер или визия? Няма проблем! :) Ние ще го заменим с по-подходящ за теб или просто ще си го приемем обратно и ще ти върнем парите до стотинка.Единственото условие е артикулът да е със запазен търговски вид (да не е носен, изпран, изцапан, скъсан, да е придружен от оригиналната си опаковка и етикети).

Сега можеш спокойно да си пазаруваш онлайн, а ние ще ти спестим рисковете. :)

* На замяна не подлежат индивидуални поръчки.
* Спедиторските такси по обратни пратки се поемат от клиента.
* Пратки се приемат само с възможност за преглед.
* Моля, не изпращайте пратки преди да ни уведомите!
* Повредена стока не се заменя.
Благодарим за разбирането!

Относно декорацията (ръчно изработената рисунка)

Продуктите, които предлагаме в Pesh. Art са предназначени заежедневна употреба. Това означава, че спокойно можете да ползвате продуктите си в подходящите за тях метеорологични условия, без да се притеснявате за декорацията.

Поддръжка

Както всеки друг продукт, Вашите нови обувки имат нужда от специална грижа. Тук ще откриете всички наши препоръки за подръжка:


Обувки, изработени от 100% естествена кожа БЕЗ ръчно изработени декорации:
- Стандартна поддръжка на кожен продукт: използването на вакса и боя за обувки, защитни спрейове и други подобни не са проблем.


Обувки с ръчно изработена декорация:

- Да НЕ се прилага спирт, спиртни вещества, мокри (влажни/санитарни) кърпички, боя и вакса за кожа (за обувки)!
- Да НЕ се прилагат спрейове за защита от влага и други подобни!
- Препоръчва се ръчно почистване с влажен мек (памучен) парцал в светъл цвят; при замърсявания- хладка сапунена вода.
- Възможно е, но не е препоръчително, пране в перална машина: програма за деликатно пране, до 30 градуса, САМО с мек течен перилен препарат.
- Не сушете на слънце!


learn